U bevindt zich hier: Enquêtes > 32 graden Warande

logo gpo goedlogo 32 gradenSinds 29 augustus 2015 heeft zwembad De Warande in Oosterhout drie baden met allemaal een verschillende water temperatuur. Het GPO zet zich al vier jaren in om een temperatuur van 32 graden mogelijk te maken. De gemeente heeft de water temperatuur in het doelgroepen bad op verzoek van het GPO m.i.v. 4 september 2017 van 30 naar 31 graden verhoogt. Het GPO blijft zich actief inzetten om een water temperatuur van 32 graden mogelijk te maken. Het doelgroepen bad en de kleedkamers beschikken over alle voorzieningen voor bezoekers met een chronische ziekte of een andere handicap.

Veel mensen met een chronische ziekten hebben behoefte aan een watertemperatuur van 32 graden.

Hierin kunnen zij beter en met minder pijn bewegen of ontspannen. Het richt minder schade aan, aan uw gewrichten, houdt u langer mobiel en zorgd voor minder zorgkosten.

Invullen van dit formulier draagt er aan bij, de gemeente er van te overtuigen, dat voor veel mensen een watertemperatuur van 32 graden noodzakelijk is.Achternaam?


Tussenvoegsels?


Voornaam?


Woonplaats?


Wat is uw leeftijd?


Geslacht?


Email?


Telefoonnummer?


Start van de vragenlijstBezoekt u wel eens zwembaden, revalidatiebaden of wellness baden?

Welke zwembaden, revalidatiebaden of wellness baden bezoekt u wel eens?


Bezoekt u de zwembaden privè of in groepsverband?
Is de water temperatuur voor u belangrijk?

Zou u de Warande in Oosterhout meer bezoeken als er water beschikbaar was van 32 graden?Indien u elders 32 graden water bezoekt zou u dan meer naar de Warande gaan als daar 32 graden water beschikbaar is?


Lijdt u aan een chronische ziekte of heeft u een handicap?


Welke gronische aandoening of handicap heeft u?Heeft zwemmen of bewegen in extra warm water lichamelijk voordelen voor u?

Zwemt of beweegt u in water op dokters advies?


Als u gaat zwemmen of bewegen in een zwembad heeft u dan extra hulp nodig?Heeft u nog suggesties of vragen voor het GPO?


Afronding van de vragenlijstEinde van de enquette. Bedankt voor het invullen.

Graag nog even op verzenden drukken.