Het GPO zoekt extra handjes20-12-2017

Het gehandicapten Platform zoekt wegens vernieuwing van de organisatie en natuurlijk verloop een aantal vrijwilligers voor diverse functies. Combinaties van functies zijn mogelijk.

 

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk met maatschappelijke betrokkenheid, dan bent u bij het GEHANDICAPTENPLATFORM van harte welkom. Meer dan 30 jaar werken wij samen met de Gemeente aan een toegankelijker Oosterhout voor mensen met een beperking. Daar Nederland nu ook het VN-Verdrag handicap heeft ondertekend heeft ook de Gemeente Oosterhout een zorgplicht om de positie van mensen met een beperking te verbeteren. Wij zoeken mannen en vrouwen met belangstelling voor bouwkundige- of verkeersvraagstukken en een administratieve kracht voor het secretariaat, die samen met ons gaan toezien om de toegankelijkheid te verbeteren. Wij hebben regelmatig overleg met projectleiders van de Gemeente en andere organisaties. Op dit moment zijn wij met vijf vrijwilligers, dus een paar extra handjes kunnen wij goed gebruiken.

Heeft u interesse, neem geheel vrijblijvend kontact met ons op voor een verhelderend onderhoud bij een kopje koffie.

Bekijk onze website www.gehandicaptenplatform.nl 

stuur een E-Mail naar info@gehandicaptenplatform.nl of bel naar onze voorzitter Dick Spiekman 06-47 484 460. Wij zien uw reacties met belangstelling tegemoet.

Terug